Advertisement

Edin Dzeko Beşiktaş : Dzeko Bombasi Menajeri Istanbul A Geldi Tum Spor Haber / Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi.

Edin Dzeko Beşiktaş : Dzeko Bombasi Menajeri Istanbul A Geldi Tum Spor Haber / Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi.. Forvet arayışlarını sürdüren beşiktaş'tan sürpriz bir hamle geldi: Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun bosnalı golüyü istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu. Golcü arayışı içinde olan beşiktaş, kariyerini i̇talya serie a ekiplerinden roma formasını terleten 35 yaşındaki golcü oyuncu edin dzeko için devreye girdi. Beşiktaş'ın istediği edin dzeko'dan transfer itirafı şampiyonlar ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen beşiktaş'ın edin dzeko'yu transfer listesine aldığı iddia edilmişti.

Beşiktaş için edin dzeko iddiası gündemde. Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Forvet arayışlarını sürdüren beşiktaş'tan sürpriz bir hamle geldi: Beşiktaş'ın dzeko aşkına mourinho engeli! Beşiktaş'ta aboubakar ile yolların tamamen ayrılmasının hemen ardından golcü transferi ile artık gündemin ilk maddesi haline geldi.

Besiktas Edin Dzeko Icin Gorusmelere Basladi Dailymotion Video
Besiktas Edin Dzeko Icin Gorusmelere Basladi Dailymotion Video from s1.dmcdn.net
Beşiktaş, edin dzeko transferi için devrede. Gençlerbirliği forması giyen arda kızıldağ, kartal'ın gündeminde yer alıyor. Beşiktaş, yerli futbolculardan güçlü bir rotasyon çıkartmayı hedefliyor. Savaş çorlu:edin dzeko transferi beşiktaş i̇çin kapanmadı / a spor / spor ajansı / 20.07.2021kanalımıza abone olmak i̇çin : Istanbul — klub super lig turki, besiktas, interested in signing as roma players, edin dzeko, in the summer transfer market this year. Maybe you would like to learn more about one of these? Kariyerinde manchester city, wolfsburg gibi kulüpler bulunan edin dzeko, devler ligi'nde oynayacağı için beşiktaş'a sıcak bakıyor. İtalyan gazeteci di marzio, roma'nın yeni teknik direktörü jose mourinho'nun kadroda düşünmediği edin dzeko için beşiktaş'ın ısrarlı olduğunu yazdı.

Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi.

Edin dzeko'yu isteyen beşiktaş'a jose mourinho darbesi. We did not find results for: Beşiktaş, yerli futbolculardan güçlü bir rotasyon çıkartmayı hedefliyor. Yeni sezon öncesinde kadrosunu dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek için. Beşiktaş, fenerbahçeve trabzonspor'un ilgisi bulunuyor. Portekizli çalıştırıcı, tecrübeli golcüyle yaptığı görüşme sonrası ondan. Beşiktaş'ta aboubakar ile yolların tamamen ayrılmasının hemen ardından golcü transferi ile artık gündemin ilk maddesi haline geldi. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu. Beşiktaş 'a yıldız futbolcu edin dzeko transferiyle ilgili kötü haber geldi. Beşiktaş ile dzeko iddiaları i̇talyan basınında yeniden gündemde. Geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de asist yaptı. 7 haziran 2021, 08:06 tarihinde eklendi. Di marzio, siyah beyazlıların yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istediğini ve girişimlerde bulunduğunu öne sürdü.

Geride bıraktığımız sezon roma formasıyla38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de asist yaptı. Forvet arayışlarını sürdüren beşiktaş'tan sürpriz bir hamle geldi: Maybe you would like to learn more about one of these? Şampiyonlar ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmak isteyen beşiktaş'ta ilk hedef kadrosuna golcü takviyesi yapmak. Edin visca, süper lig devlerinin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Edin Dzeko Icin 500 Bin Euro Fazla Gelmis Besiktas Postasi
Edin Dzeko Icin 500 Bin Euro Fazla Gelmis Besiktas Postasi from www.besiktaspostasi.com
7 haziran 2021, 08:06 tarihinde eklendi. Geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de asist yaptı. Savaş çorlu:edin dzeko transferi beşiktaş i̇çin kapanmadıkanalımıza abone olmak i̇çin: Beşiktaş'ın gündemine giren son oyuncu roma'da forma giyen bosna hersekli edin dzeko oldu. Edin dzeko adım adım beşiktaş'a geliyor beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Beşiktaş 'a yıldız futbolcu edin dzeko transferiyle ilgili kötü haber geldi. Roma kulübü yüksek maliyeti sebebiyle dzeko'yu göndermeyi düşünürken, maaş konusunda ise indirim beklentisi söz konusu. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun bosnalı golüyü istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti.

Kariyerinde manchester city, wolfsburg gibi kulüpler bulunan edin dzeko, devler ligi'nde oynayacağı için beşiktaş'a sıcak bakıyor.

Edin dzeko'yu isteyen beşiktaş'a jose mourinho darbesi. Kariyerinde manchester city, wolfsburg gibi kulüpler bulunan edin dzeko, devler ligi'nde oynayacağı için beşiktaş'a sıcak bakıyor. 7 haziran 2021, 08:06 tarihinde eklendi. Beşiktaş'ın, roma forması giyen edin dzeko'ya teklif yaptığı iddia edilirken, teknik drektör jose mourinho golcü oyuncunun takımda kalmasını istedi. Beşiktaş ile dzeko iddiaları i̇talyan basınında tekrardan gündemde. We did not find results for: Savaş çorlu:edin dzeko transferi beşiktaş i̇çin kapanmadı / a spor / spor ajansı / 20.07.2021kanalımıza abone olmak i̇çin : Forvet arayışlarını sürdüren beşiktaş'tan sürpriz bir hamle geldi: Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Edin dzeko yavaş yavaş beşiktaş'a adım atıyor. Edin dzeko beşiktaş a şimdiden hayır. Tecrübeli futbolcu instagram hikayesinde i̇stanbul'da olduğunu belirten bir paylaşımda bulundu. 01.07.2021 00:58 forvet arayışlarını sürdüren ve diego costa ile mitrovic'i gündemine alan beşiktaş'ın, roma forması giyen edin dzeko'ya teklif yaptığı iddia edilirken, teknik drektör jose mourinho golcü oyuncunun takımda kalmasını istedi.

Edin dzeko yavaş yavaş beşiktaş'a adım atıyor. Beşiktaş, fenerbahçeve trabzonspor'un ilgisi bulunuyor. Di marzio, siyah beyazlıların yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istediğini ve girişimlerde bulunduğunu öne sürdü. Kariyerinde manchester city, wolfsburg gibi kulüpler bulunan edin dzeko, devler ligi'nde oynayacağı için beşiktaş'a sıcak bakıyor. 01.07.2021 00:58 forvet arayışlarını sürdüren ve diego costa ile mitrovic'i gündemine alan beşiktaş'ın, roma forması giyen edin dzeko'ya teklif yaptığı iddia edilirken, teknik drektör jose mourinho golcü oyuncunun takımda kalmasını istedi.

Son Dakika Edin Dzeko Ile Transfer Gorusmeleri Basladi Fatih Karagumruk Yeni Golcusunu Acikladi Besiktas Fenerbahce Galatasaray Transfer Haberleri Spor Haberi
Son Dakika Edin Dzeko Ile Transfer Gorusmeleri Basladi Fatih Karagumruk Yeni Golcusunu Acikladi Besiktas Fenerbahce Galatasaray Transfer Haberleri Spor Haberi from i4.hurimg.com
Roma kulübü yüksek maliyeti nedeniyle dzeko'yu göndermeyi düşünürken, maaş konusunda ise indirim beklentisi söz. Beşiktaş'ın istediği edin dzeko'dan transfer itirafı şampiyonlar ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen beşiktaş'ın edin dzeko'yu transfer listesine aldığı iddia edilmişti. Edin dzeko adım adım beşiktaş'a geliyor beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. İtalyan basınından sky sport i̇talia'nın yer alan habere göre roma'nın yeni teknik adamü jose mourinho, siyah beyazlı kulübün ilgilendiği 35 yaşındaki golcünün takımında kalmasını istiyor. Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Beşiktaş, edin dzeko transferi için devrede. Edin visca, süper lig devlerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Beşiktaş 'ta yönetici emre kocadağ'ın da ilgilendiklerini açıkladığı edin dzeko'da flaş bir gelişme var.

Savaş çorlu:edin dzeko transferi beşiktaş i̇çin kapanmadı / a spor / spor ajansı / 20.07.2021kanalımıza abone olmak i̇çin :

Beşiktaş'ın, roma forması giyen edin dzeko'ya teklif yaptığı iddia edilirken, teknik drektör jose mourinho golcü oyuncunun takımda kalmasını istedi. Beşiktaş'ta aboubakar ile yolların tamamen ayrılmasının hemen ardından golcü transferi ile artık gündemin ilk maddesi haline geldi. Gençlerbirliği forması giyen arda kızıldağ, kartal'ın gündeminde yer alıyor. 01.07.2021 00:58 forvet arayışlarını sürdüren ve diego costa ile mitrovic'i gündemine alan beşiktaş'ın, roma forması giyen edin dzeko'ya teklif yaptığı iddia edilirken, teknik drektör jose mourinho golcü oyuncunun takımda kalmasını istedi. We did not find results for: Di marzio, siyah beyazlıların yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istediğini ve girişimlerde bulunduğunu öne sürdü. Golcü arayışı içinde olan beşiktaş, kariyerini i̇talya serie a ekiplerinden roma formasını terleten 35 yaşındaki golcü oyuncu edin dzeko için devreye girdi. Kariyerinde manchester city, wolfsburg gibi kulüpler bulunan edin dzeko, devler ligi'nde oynayacağı için beşiktaş'a sıcak bakıyor. Herkese selam ben ahmet suçatı bugünkü videomuzda beşiktaş ın transfer haberleri ni , transfer haberleri 2021 derledim. Beşiktaş'ın gündemine giren son oyuncu roma'da forma giyen bosna hersekli edin dzeko oldu. Geride bıraktığımız sezon roma formasıyla38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de asist yaptı. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun bosnalı golüyü istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. Beşiktaş , yıldız bir golcü için çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş, edin dzeko transferi için maaş pazarlığında! edin dzeko. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu.

Posting Komentar

0 Komentar